Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vakantie weken Frankrijk (Bourgogne) L´huy Preau

Update januari 2021

zomer 2021 geef ik cursus Beeldhouwen 

 op het schitterende landgoed L'Huy Preau

Niemand kan voorspellen hoe de zomer er uit zal gaan zien. U kunt rustig boeken want als corona ons verhindert een cursus te volgen, krijgt u gewoon geld terug, dit geldt ook voor verblijf.

17-24 juli: beeldhouwen in hout of steen

24 juli  - 31 juli: Dans je leven & creëer jouw eigen beeld, cursus biodanze in

combinatie met beeldhouwen in steen

7 - 14 aug beeldhouwen in hout of steen

24 t/m 31 juli - 2021

 7 t/m 14 aug - 2021

Beeldhouwen in natuurlijke materialen

De kunstenaar Matisse, zei het al: "Ik geloof het pas als ik het kan aanraken”

Het werken in natuurlijke en traditionele materialen is een uitdaging. U kunt werken in steen, hout, klei of boetseerwas. Onze handen doen het werk, het zagen, raspen, vijlen, opbouwen heeft iets meditaties waardoor lichaam en geest in balans zijn.

Bij het maken van een beeld wil je vaak iets maken zoals het in je hoofd zit maar soms is het materiaal al uitgangspunt genoeg. Het tastbare en voelbare van materiaal is een mooie uitdagen om tot bewerking te komen. Het steen of hout geeft al zo veel inspiratie dat de rest bijna vanzelf gaat. Beeldhouwen is vooral spelen met licht, het kijken, je eigen beeldtaal ontdekken maar vooral het plezier in het vormen met materie. De verschillende beeldhouwtechnieken, de gereedschappen, het ontwikkelen van een idee komen aan bod.

Elke dag werken we lekker buiten in het prachtige landschap. Het wordt een onbezorgde onderdompeling in het beeldhouwen. Beginners en gevorderden zijn welkom.

Praktisch

De cursus voor een week kost 275 euro, dit is exclusief materiaal. Voor studenten en kinderen of mensen met een uitkering, zijn er speciale prijzen. 

Neem contact op voor vragen en specifieke wensen

De kosten voor het verblijf zijn inclusief overnachting en 3 fantastische vegetarische/biologische maaltijden per dag. Verder is er de gehele dag door koffie en thee.

U kunt verblijven in een eigen tent ( 400 euro voor een week) of kiezen voor een kamer in het landhuis (van af 560 euro per week) of een kamer met badkamer in de Oostweide (vanaf 660 euro). Een verblijf in een hoteltent is vanaf 490 euro per week.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren