Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over mij

 

Carla Rump

Ik herinner mij dat ik als kind met mijn moeder door het centrum van Hilversum liep. Ik hield haar hand goed vast want ik zag vele benen. Ik probeerde me te haasten, op zoek naar de ene moment. 

Daar was het, het stond geduldig midden in het centrum van Hilversum. Plots ston ik oog in oog met een sculptuur gemaakt van brons. Het had de vorm van een klein paard, een pony. De achterkant van het koper was glanzend en glimmend geworden. Ik werd er op getild en was op ooghoogte met de wereld.

Ik voelde mij  in het centrum van het universum. Beeldhouwkunst, een moment van stilte, het heeft mij nooit meer los gelaten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren