Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Dancing Trees

 Galerie Hazart in Soest,museum Kranenburgh in Bergen (Noord Holland), Palazzo Michiel, Biënnale Venetië, Italy

Als aanloop naar de biënnale van Venetië heb ik 6 Dansende bomen/ Dancing Trees, gemaakt. Als derwisjen, op wielen, bewegend en draaiend om hun as.  Zij verbeelden de kwetsbaarheid van de mens. Bomen zijn immers de longen van de wereld, zij laten ons letterlijk ademen. Hoe ouder de boom, hoe meer ringen er schuilgaan in de steeds dikker wordende stam. Deze ringen beschermen de kern, het hart van de boom. De geschiedenis van de boom wordt zichtbaar.


"Als kind al voelde Carla de ziel en de kracht van de bomen om haar heen tijdens de vele zondagse wandelingen die zij maakte met haar moeder. De figuren die zij toen al zag in de vele verschillende bomen zijn bij deze sculpturen tot leven gekomen".

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren