Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Longen van de wereld

Bomen zijn tenslotte de longen van de wereld, ze laten ons letterlijk ademen. Hoe ouder de boom, hoe meer ringen er verborgen zijn in de steeds verdikkende stam. Deze ringen beschermen de kern, het hart van de boom.

Als kind voelde Carla de ziel en kracht van de bomen om zich heen tijdens de vele zondagswandelingen die ze met haar moeder maakte. De figuren die ze al zag in de vele verschillende bomen zijn tot leven gekomen met deze sculpturen. Sommige bomen leven langer dan een gemiddeld mens. Bij heel oude bomen zijn de takken gewoon een boomstam. En ziedaar, er kan sculptuur ontstaan.  Het hout wat ze gebruik om te bewerken is van bomen en takken die om geheel verschillende redenen "om" moesten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren