Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Carla Rump

De natuur als inspiratiebron. Een nooit ophoudende stroom gedachten. Verwondering, oog voor de schoonheid van dat wat er gewoon is. Haar sculpturen uit steen gehouwen, fors en imponerend of soms juist teder en aandoenlijk, geboetseerd.
Hout is een materiaal dat haar bloed sneller laat stromen, ze weet een boom een tweede leven te geven als sculptuur, gestold in de tijd.

De tekeningen die zij maakt zijn soms het decor voor haar beelden, grijs in potlood op grote vellen.
De liefde en de opmerkzaamheid die Carla heeft voor alles in haar omgeving maakt dat welk materiaal ze ook kiest, er een kunstwerk ontstaat met een verhaal dat je raakt en boeit.
Ze reist graag naar verre oorden om daar gevoed te worden door indrukken uit andere culturen, betrokken bij de oorspronkelijke bewoners. Door de verschillende opdrachten die zij inmiddels heeft mogen krijgen is haar werk op diverse plekken in het land te zien.

Thuis werkt ze in haar atelier, omringt door schetsen met nog uit te voeren ideeën.
Een mooi mens, prachtige werk.

2018, Isabella de Jong
(Directeur ARTzaanstad 2008-2018)

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren